Providers strijden om goedkoopste internet abonnement

Terwijl veel providers proberen een zo goedkoop en compleet mogelijk alles-in-een pakket in de markt te zetten, lijkt de onderlinge strijd nu ook bij losse internet abonnementen weer losgebarsten.

Door goedkope mobiele belminuten en het eenvoudig kunnen downloaden van TV-series en films blijkt dat niet iedereen behoefte heeft aan een compleet pakket met internet, vaste telefonie en uitgebreide digitale televisie.

Provider T-Mobile biedt nu sinds enkele weken het goedkoopste internet abonnement met een snelheid van 20 Mb voor slechts 9,50 euro per maand. Dit is een tweejarig contract, waardoor de klant het eerste jaar extra korting ontvangt.
Ook Tele2 springt hier nu op in met Tele2 Internet door de aansluitkosten van 15 euro te schrappen en de kortingsperiode van 6 naar 9 maanden te verlengen. De eerste 9 maanden betalen nieuwe klanten nu slechts 10 euro per maand.

De Top 5 voor goedkoop internet tot 20 Mb wordt nu gevormd door:
1. T-Mobile Snel Internet 2 jaar (114 euro het eerste jaar)
2. Tele2 Internet (168 euro het eerste jaar)
3. T-Mobile Snel Internet 1 jaar (215,95 euro het eerste jaar)
4. Scarlet Internet (229,35 euro het eerste jaar)
5. Telfort Internet Standaard (235 euro het eerste jaar)

Benieuwd of u nog steeds voordelig uit bent? Vergelijk dan eens uw huidige abonnement met de abonnementen uit ons aanbod. Voer uw postcode en huisnummer in op onze voorpagina, en u ziet direct hoeveel u kunt besparen.
Liever persoonlijk advies? Bel ons dan gratis op 0800 - 0200 868, dagelijks van 09:00 tot 21:00uur bereikbaar.