Orange breedband nu landelijk beschikbaar

Huishoudens buiten de Randstad en grotere steden van Nederland hebben vaak maar heel beperkt keuze uit internetaanbieders. Veelal betreft het slechts KPN en het lokale kabelbedrijf. Orange Breedband wil hierin met de uitbreiding van het dekkingsgebied van haar ADSL-netwerk tot heel Nederland verandering brengen. De komst van Orange betekent voor consumenten in alle regio's van het land meer concurrentie in het aanbod en dus ook meer keuze in prijs en kwaliteit.

'In totaal gaat het om zo'n 3,3 miljoen huishoudens in regio's waar te weinig keuze uit internetproviders bestaat en die in feite onderbedeeld zijn,' stelt Paul Lempers van Orange Breedband. 'Volgens ons betalen die internetgebruikers nu te veel of krijgen ze te weinig kwaliteit. En soms een combinatie van beide. Met de introductie van Orange ADSL Family willen wij ons internetproduct met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding van het Zuidwesten tot het Hoge Noorden beschikbaar maken.'

In januari 2007 werd Orange ADSL Family opnieuw door de Consumentengids uitgeroepen tot Beste Koop in het segment 8 Mbit/s en sneller. Lempers: 'Ook consumenten in de onderbedeelde regio's van Nederland hoeven geen twijfel meer te hebben dat ze goed zitten.'

Voordelig en snel internetten
Met Orange ADSL Family kunt u voordelig en snel internetten. Van surfen en downloaden tot foto's uitwisselen en online gaming. De prijsstelling van € 23,95 per maand maakt Orange ADSL Family aantrekkelijk voor iedereen die veel online is en onbeperkt van het internet gebruik wilt maken. Het handige daarbij is dat meerdere familieleden tegelijkertijd online kunnen zijn. De snelheid van Orange ADSL Family is afhankelijk van het huisadres. De snelheid kan varieren van 4 Mbit/s tot 20 Mbit/s.
Indien u al een ADSL-abonnement heeft zet Orange de verbinding gratis om naar het Orange abonnement. Het enige wat u hoeft te doen, is op aangeven van Orange uw huidige abonnement opzeggen.

Ook telefonie
Voor € 1,00 in de maand extra kunt u als Orange ADSL Family abonnee met Orange Telefonie Basis voor 2,5 eurocent per minuut bellen naar alle vaste nummers in Nederland (betaalde servicenummers uitgezonderd). In het weekend en 's nachts belt u zelfs voor 0 cent per minuut. Het starttarief voor elk gesprek bedraagt 4 cent per gesprek. Als abonnee heeft u hiervoor geen vast telefoonabonnement meer nodig en kunt u uw vaste telefoonnummer zelfs meenemen. Orange ADSL Family en alle andere ADSL producten van Orange kunnen worden besteld via Breedbandwinkel.nl. Bij bestelling van een Orange Family + Telefonie abonnement ontvangt u nu gratis een Vertical CD Audio System. Dit unieke aanbod is enkel verkrijgbaar via Breedbandwinkel.nl.

door Bron: Orange, 66.698 keer gelezen