Online.nl introducteert interactieve tv zonder ontvanger

Online.nl introducteert interactieve tv zonder ontvanger

Provider Online.nl heeft vandaag haar nieuwe portfolio geïntroduceerd. Klanten ontvangen nu altijd de maximale VDSL snelheid op hun adres met Maximaal Internet en het is mogelijk te kiezen voor interactieve tv zonder losse ontvanger. In samenwerking met Canal Digitaal wordt een Smart TV app aangeboden.

Internet
Waar voorheen gekozen kon worden uit verschillende VDSL snelheden, wordt nu standaard 100 Mb downloadsnelheid en 30Mb uploadsnelheid geleverd afhankelijk van de maximaal haalbare snelheid op het adres. Maximaal Internet kost 34 euro per maand en wordt de eerste zes maanden aangeboden met 10 euro korting per maand.
Voor glasvezel kan nog wel gekozen worden uit drie snelheden, namelijk 50, 100 en 200 Mb. De uploadsnelheid is hierbij gelijk aan de downloadsnelheid. Glasvezel wordt niet los aangeboden en is alleen beschikbaar in combinatie met interactieve tv.

Interactieve tv
Interactieve tv van Online.nl is voortaan mét en zonder losse tv ontvanger verkrijgbaar. Het alles in 1 abonnement met internet tot 100Mb, vast bellen en interactieve tv via de Smart TV App is verkrijgbaar vanaf 32,50 euro per maand. Na zes maanden betaalt men 42,50 per maand. Het toevoegen van een tv ontvanger kost 2,50 euro per maand.

Smart TV app
De Smart TV app is ontwikkeld in samenwerking met Canal Digitaal en is beschikbaar voor moderne Smart TV's van Samsung en LG met bouwjaar 2016 of nieuwer.
De app is bij alle abonnementen met interactieve tv beschikbaar, ook wanneer men kiest voor een losse ontvanger. Het aansluiten van een extra tv is in dit geval een stuk voordeliger dan wanneer voor iedere tv een losse ontvanger moet worden besteld. Zo kan de losse tv ontvanger ook gebruikt worden op een tweede tv in huis en de Smart TV app op de modernere tv in de woonkamer. Er kan op maximaal vier schermen tegelijk gekeken worden naar de Smart TV app.
In de app zijn dezelfde mogelijkheden beschikbaar als op de losse ontvanger, zo kan gewoon opgenomen worden, live tv worden gepauzeerd of gebruik worden gemaakt van Begin Gemist of Video on Demand. Bijkomend voordeel is dat de Smart TV app bediend kan worden met de afstandsbediening van de tv.

Op adressen met traag internet tot 12 Mb wordt in plaats van interactieve tv via een ontvanger of de Smart TV app standaard digitale tv geleverd. Dit is digitale tv over Digitenne en bevat dus een beperkter zenderaanbod en geen interactieve mogelijkheden.

Bekijk direct wat Online.nl op uw adres te bieden heeft: