Online start met Blijvend Lage Prijs

Consumenten die een goedkoop abonnement aanschaffen, zien de abonnementskosten na het eerste jaar regelmatig fors stijgen. Dit kan voor onaangename verrassingen zorgen. Online lanceert daarom vanaf vandaag de Blijvend Lage Prijs. Daarmee kunnen klanten internetten en telefoneren voor een prijs die ook na het eerste jaar onveranderd laag blijft. Ze weten zo dus precies waar ze aan toe zijn.

De Blijvend Lage Prijs-abonnementen zijn verkrijgbaar voor zowel nieuwe klanten als voor bestaande Online abonnees. Daarmee is Online één van de voordeligste breedbandleveranciers van Nederland.

Niet alleen goedkoop, ook veilig
De provider biedt internet tot 20 Mbps al voor een bijzonder aantrekkelijke prijs van 20 euro per maand. Wie onbeperkt wil bellen en internetten betaalt bij Online 30 euro per maand. Spam- en virusfilters worden bovendien standaard bijgeleverd.

Iedereen die zich voor 1 juli 2009 als nieuwe internet en telefonie abonnee aanmeldt, ontvangt daarnaast gratis een compleet pakket beveiligingssoftware voor de PC inclusief automatische updates. De klant is daarmee beveiligd voor de duur van het abonnement.

door Bron: Online, 63.191 keer gelezen