KPN vereenvoudigt complete productaanbod

Telecomprovider KPN heeft per vandaag haar volledige ADSL en VDSL productaanbod aangepast. KPN zegt hiermee voor de consument een eenvoudiger productaanbod te introduceren. Het aantal abonnementen is teruggeschroefd van 12 naar 4 pakketten.

Geen los internet meer
De losse internet abonnementen en internet en tv pakketten zijn verdwenen uit het assortiment. Elk pakket van KPN wordt nu standaard geleverd met vast bellen als gratis optie.
Internet en bellen is er in drie snelheden, namelijk 10, 50 en 80 Mb.

Alles-in-1
Er zijn drie verschillende alles-in-1 varianten. De goedkoopste Instap variant wordt geleverd met één interactieve tv ontvanger en heeft een snelheid van 10 Mb voor 45 euro per maand.

Het alles-in-1 Standaard pakket wordt geleverd met een snelheid van 50 Mb, twee interactieve tv ontvangers, het opnemen pakket en gratis gebruik van Spotify Premium voor 59 euro per maand.

Het meest uitgebreide pakket is het Premium pakket. Dit pakket wordt standaard geleverd met 2 interactieve tv ontvangers, een snelheid van 50 Mb, onbeperkt bellen altijd, opnemen pakket, Spotify Premium, HBO en het PC veilig pakket. De maandelijkse kosten van dit premium pakket zijn 82,50 euro.

Eerste 6 maanden korting
Op alle pakketten geldt een korting voor de eerste 6 maanden. Bij de internet en bellen pakketten is deze korting 10 euro per maand.
De alles-in-1 pakketten zijn alle drie de eerste 6 maanden 35 euro per maand.

Hogere snelheid
Zowel de internet en bellen als de alles-in-1 pakketten zijn te upgraden naar een downloadsnelheid van 80Mb. Bij de internet en bellen pakketten kost dit 20 euro per maand, bij de alles-in-1 pakketten slechts 5 euro per maand. De daadwerkelijk te behalen snelheid is van allerlei factoren afhankelijk. Controleer met onze postcodecheck wat de te verwachten snelheid is op uw adres.

door Bron: KPN, 33.196 keer gelezen