KPN maakt draadloos internet op Schiphol gratis

Door een samenwerking van Schiphol en KPN kunnen passagiers op Schiphol iedere dag een uur lang gratis gebruik maken van draadloos internet via WiFi.

Na het opstarten van de laptop, tablet of smartphone selecteert de gebruiker het KPN netwerk en start de browser op. Op de inlogpagina worden vervolgens twee keuzemogelijkheden aangeboden: de gratis dienstverlening met beperkte tijd 'Free WiFi' en de Premium Service 'Premium WiFi'.
Deze Premium Service is de uitgebreide en betaalde dienstverlening van KPN met hogere snelheden, de mogelijkheid om gratis te printen in een van de KPN Internet Centers en de mogelijkheid om in te loggen op een bedrijfsnetwerk (VPN).
WiFi is op Schiphol beschikbaar op de hele luchthaven, voor- en achter de paspoortcontrole. Zelfs tot aan de gates kunnen mensen gebruiken maken van draadloos WiFi van KPN.

"We zijn er ontzettend trots op dat we al onze bezoekers en reizigers nu gratis WiFi kunnen aanbieden. Schiphol is de eerste grote luchthaven in Europa met gratis draadloos internet. Hiermee laten we weer zien dat Schiphol een innovatieve en toonaangevende luchthaven is met gastvrijheid hoog in het vaandel." aldus Otto Ambagtsheer, directeur business area Consumers Schiphol.

door Bron: KPN, 48.682 keer gelezen