Kabelbedrijf Ziggo van start

Ziggo (het grootste kabelbedrijf van Nederland) gaat op 16 mei van start. Dit is vanochtend bekendgemaakt tijdens de persconferentie van Ziggo in Den Haag. Ziggo komt voort uit de fusie van @Home, Casema en Multikabel, maar beschouwt zichzelf als een geheel nieuw bedrijf. Ziggo levert diensten op het gebied van informatie, communicatie en amusement en wil haar klanten hierbij vooral gemak en plezier bieden.

"De relatie met onze klanten staat centraal bij Ziggo," zegt Bernard Dijkhuizen, CEO van Ziggo. "Wij leveren diensten zoals televisie, internet en telefonie die een vitale rol in het leven van onze klanten spelen. Daarom staat klanttevredenheid centraal in de aanpak van ons nieuwe bedrijf. We hebben samen met ruim 3000 collega's keihard gewerkt aan deze lancering en gaan nu van start om de klanttevredenheid stap voor stap te verbeteren. Er zal vast nog wel iets niet zo lopen als we hadden gewild, maar we staan wel klaar om problemen meteen aan te pakken en op te lossen."

Vanuit de oorspronkelijke kabelbedrijven zijn vele collega's bij elkaar gezet om maximaal te kunnen profiteren van expertise, ervaring en kennis. Deze inzet geeft Ziggo het vertrouwen dat nodig is om 3,3 miljoen klanten met een goed gevoel deel te laten uitmaken van het nieuwe bedrijf. Met behulp van Klantenpanels, waar duizenden klanten deel vanuit maken, en maandelijkse klanttevredenheidsmetingen gaat Ziggo tevens goed luisteren naar haar klanten en ze betrekken bij de verdere inrichting en aanpak van het bedrijf. Ziggo werkt actief aan nieuwe ontwikkelingen. Komende tijd volgt een groter aanbod van programma's in HD-kwaliteit, introduceert Ziggo interactieve Video on Demand en brengt het bedrijf de snelheid voor internet naar 100 Mbit/s.

door Bron: Ziggo, 97.664 keer gelezen