Hellendoorn krijgt glasvezel, Nijverdal voorlopig nog niet

Glasvezel-netwerkprovider Reggefiber heeft na een verlenging van de inschrijfdatum voor vraagbundeling in Hellendoorn de benodigde grens van 30 procent behaald. In eerste instantie was de einddatum van de inschrijftermijn 29 december, dit is later verlengd tot 23 februari.

Reggefiber gaat nu op korte termijn beginnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Hellendoorn. Iedere woning binnen het aansluitgebied zal worden voorzien van een eigen glasvezelaansluiting. Doordat ten minste 30 procent van de huishoudens zich heeft ingeschreven voor glasvezelinternet worden er geen kosten in rekening gebracht voor de aanleg van het netwerk. Ieder huishouden die zich nog niet heeft ingeschreven voor een glasvezelabonnement ontvangt van Reggefiber nog een informatiepakket. Met dit informatiepakket kunnen zij zich alsnog inschrijven bij een van de glasvezelproviders.

In Nijverdal hebben op dit moment nog onvoldoende huishoudens zich ingeschreven bij een van de glasvezelproviders. De inschrijftermijn blijft voorlopig nog open.

door 28.861 keer gelezen