Gratis Xbox of Philips Ambilight TV bij KPN internet en tv

Gratis Xbox of Philips Ambilight TV bij KPN internet en tv

De afgelopen weken konden nieuwe KPN klanten kiezen voor een Nokia T20 tablet cadeau. Deze week is hier de Xbox Series S t.w.v. 299,00 euro voor in de plaats gekomen. Ook kunnen klanten kiezen voor een Philips Ambilight Smart TV t.w.v. 499,00 euro. Zowel consumenten als kleinzakelijke gebruikers die kiezen voor KPN kunnen nu een keuze maken uit de gratis Xbox, Philips TV, de eerste maanden korting of gratis twee SuperWifi punten.

Gratis Xbox Series S t.w.v. € 299,99 bij KPN
De Xbox Series S t.w.v. € 299,99 is de nieuwste en meest compacte Xbox-console. Met tot wel 120 frames per seconde, 512 GB SSD opslag en HDR speelt u Xbox games zoals Forza, GTA of FIFA als nooit tevoren.
Xbox Series S is compatibel met duizenden games over vier Xbox-generaties. En met Smart Delivery-games koopt u in één keer een digitaal spel en krijgt u de beste versie van dat spel voor de console waarop u speelt. Omdat Xbox Series S volledig digitaal is, opent u uw digitale gamebibliotheek via de console en selecteert u de game die u wilt spelen.
De Xbox draadloze controller heeft een elegant design, een speciale deelknop en ligt comfortabel in de hand.
Bij Xbox Series S zijn een Xbox Series S-console, draadloze controller, High Speed HDMI-kabel en netsnoer inbegrepen.

Philips Full HD Android Ambilight TV
De Philips 32PFS6906 t.w.v. € 499,00 is een slanke Full HD TV van 80 cm (32") met Android TV voor toegang tot uw favoriete apps zoals Netflix, YouTube, Videoland en Disney+.
De TV beschikt bovendien over driezijdig Ambilight. Intelligente LED's rondom de rand van de TV reageren op de actie op het scherm en stralen een meeslepende gloed uit die gewoonweg betoverend is.
Wat betreft aansluitingen geen gebrek met 3 HDMI-ingangen, 2 USB-aansluitingen, ethernet, Bluetooth, Wifi en CI+.

Andere welkomstcadeau’s blijven ook
Zoals gemeld komen de Xbox en Smart TV in plaats van de Google Nest-actie. Nieuwe klanten kunnen daarnaast ook nog altijd kiezen voor een van de twee andere welkomstcadeau’s; Twee gratis SuperWifi punten ter waarde van 199,00 euro of zes maanden 50% korting op internet. Voor die laatste twee welkomstcadeau’s geldt bovendien een maximale cashback van 85,00 euro. Het exacte bedrag is afhankelijk van het type abonnement dat afgesloten wordt.

De genoemde acties tijdens de Cadeauweken en Black Friday zijn geldig t/m maandag 29 november.

Benieuwd wat KPN op uw adres te bieden heeft? Doe de postcodecheck en u ziet het direct: