Gratis LG Smart TV of Soundbar bij KPN internet en tv

Gratis LG Smart TV of Soundbar bij KPN internet en tv

KPN lanceert vandaag haar EK Snelpakkers: voor nieuwe klanten die kiezen voor een 1-jarig abonnement biedt KPN gratis een LG Smart TV of LG Soundbar t.w.v. 299,00 euro. Ook kunnen klanten nog steeds kiezen voor de twee SuperWifi Punten of een cashback oplopend tot 95,00 euro.

Nu het EK bijna begint en iedereen nog steeds veel thuiszit, zet KPN vol in op de thuisbioscoop met een gratis Smart TV of gratis Soundbar. Maar ook klanten die geen behoefte hebben aan een nieuwe of extra tv kunnen profiteren van flink wat voordeel. Wanneer gekozen wordt voor een korting de eerste maanden, ontvangen nieuwe klanten nu namelijk tot 95,00 euro cashback.

Gratis TV
De LG 32LM637BPLA Smart TV heeft een formaat van 32 inch (80cm), heeft Active HDR voor ongelofelijke details en bevat apps voor onder andere Netflix, Videoland en YouTube. Verder beschikt de LG Smart TV over Wifi en heeft deze drie HDMI en twee USB-aansluitingen.

LG 32LM637BPLA Smart TV

KPN Smart TV App
Op de gratis LG Smart TV is het naast Netflix, Videoland en bijvoorbeeld YouTube ook mogelijk de KPN Smart TV App te installeren. Dit is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld een tweede televisie op de slaap- of kinderkamer. Zonder het trekken van kabels en het huren van een extra tv-ontvanger kan via Wifi, of naar wens bedraad, het gehele zenderaanbod van KPN gewoon in HD-kwaliteit worden bekeken. Ook beschikt de app over handige features zoals pauzeren, opnemen of terugkijken vanaf het begin.
Deze TV App is beschikbaar voor Samsung en LG televisies met bouwjaar 2017 of nieuwer. Dus ook op deze gratis tv is de app eenvoudig te installeren.

Gratis Soundbar
De LG DSN7CY Soundbar met een vermogen van 160 Watt en geluid van Meridian beschikt over Dolby Vision, Dolby Atmos en DTS:X om uw huis te transformeren in een theater, voor een unieke entertainmentervaring bij uw favoriete films.
Verder beschikt de LG Soundbar over Wifi en Bluetooth om draadloos muziek te streamen of maak eenvoudig verbinding met optische kabels of via HDMI.

LG DSN7CY Soundbar

Benieuwd wat KPN op uw adres te bieden heeft? Doe de postcodecheck en u ziet het direct: