Casema zet frontale aanval in op KPN

Klanten van het Haagse kabelbedrijf Casema kunnen vanaf 16 juni bellen en internetten voor 14,95 euro per maand. Casema zet hiermee naar eigen zeggen de 'frontale aanval' in op KPN. De telefoontarieven die Casema-klanten betalen, liggen volgens woordvoerder Gradus Vos "zo'n 15 procent lager dan bij KPN en Tele2".

Bellen naar vaste Nederlandse nummers kost 2 cent per minuut, bellen naar mobiele nummers is 18 cent. Het starttarief is 4 cent. Tegen betaling van 9,95 euro extra per maand kunnen Casema-gebruikers onbeperkt bellen.

Gratis basisinternet bij telefonie
Klanten die zich abonneren op digitale telefonie van Casema en geen internet, nog een inbel-abonnement hebben of gewoon hun ADSL-verbinding te duur vinden, krijgen gratis een basisinternet-abonnement. Dit is een volledig abonnement met eigen emailadressen, home page-ruimte, zonder datalimiet en 'allways online'. De bandbreedte is 80 kbps, zowel voor upload als download. Volgens Casema zijn er tal van gezinnen die nog internetten via een inbelmodem en voldoende hebben aan deze bandbreedte. Gratis basisinternet is voor deze personen een attractief alternatief.

Bundels
Casema biedt biedt later dit jaar ook de mogelijkheid om voordelige - specifiek op type gebruiker afgestemde - bundels van diensten af te nemen. Het bedrijf stelt dat zij op dit moment binnen haar verspreidingsgebied de enige is die echt complete Triple Play bundels aanbiedt. (Analoge radio en TV, digitale TV, IP TV, internet en digitale telefonie). Zelf spreekt Casema in dat kader liever van Multi Play.

door Bron: Casema, 85.809 keer gelezen