CanalDigitaal komt met goedkoopste internet en bellen pakket

De van oorsprong satelliet-televisie aanbieder CanalDigitaal breidt per vandaag haar aanbod uit met een goedkoop internet en bellen pakket. Hiermee komt CanalDigitaal direct op de eerste plaats binnen in de internet en bellen Top 5 van Breedbandwinkel.nl.

In 2011 maakte CanalDigitaal bekend te starten met een alles-in-één pakket voor internet, bellen en digitale schotel-televisie. Nu volgt CanalDigitaal met een pakket zonder digitale televisie, maar met alleen internet en bellen.
Op de vraag waarom juist CanalDigitaal met een internet en bellen pakket komt antwoordt Tjerk Kleisma, CanalDigitaal: "CanalDigitaal verbreedt met internet & bellen haar productportfolio en is hierdoor voor een grotere doelgroep interessant. Ook voor de doelgroep die geen televisie wil als onderdeel van het abonnement."

Voor 25 euro per maand ontvangt u 20 Mb internet en kunt u voor 9 cent per minuut bellen naar vast en mobiel. Wanneer u nu bestelt, ontvangt u de eerste 8 maanden gratis en betaalt u vervolgens 10 maanden lang 25 euro per maand.
Liever sneller 50 Mb internet? Dit is mogelijk voor 5 euro extra per maand.

door Bron: CanalDigitaal, 60.490 keer gelezen