Breedbandaansluiting bedreiging voor televisie

In het Verenigd Koninkrijk is 59% van de mensen met een breedbandverbinding al voor het ontbijt online. 21% zegt zelfs 's nachts wel eens op te staan om te internetten. Dit blijkt uit het rapport 'Broadband Britain' van AOL UK .

De PC bedreigt de televisie niet alleen op het werk of in de slaapkamer; 28% heeft nu internettoegang in de huiskamer en 54% in dezelfde kamer als waar de TV staat. Het internet blijkt onderdeel te zijn geworden van het huiselijk leven van de Britten. Velen brengen met hetzelfde gemak tijd online door als ze TV kijken of naar de radio luisteren.

Breedbandtoegang beinvloedt niet alleen de communicatie binnen het bedrijfsleven maar ook consumenten communiceren steeds vaker online. Consumenten met breedbandtoegang maken vaker gebruik van online informatie dan internetters met een trage verbinding. 57% zegt zelf content op het net te hebben gezet, 59% heeft gereageerd op message boards en 28% heeft een eigen website. 81% van de breedbandgebruikers zegt te e-mailen met mensen met wie ze anders geen contact zouden hebben.

door Bron: MKB net, 70.152 keer gelezen