Alice nu met jaarcontract en VIP-overstapservice

Per vandaag biedt Alice naast een maandcontract nu ook de mogelijkheid om een jaarcontract af te sluiten. De producten Alice Easy en Alice Comfort blijven gewoon bestaan, er is nu alleen keuze uit een maandcontract of een jaarcontract. Voor bestaande klanten verandert er niets.

De prijs voor een jaarcontract voor Alice Easy internet is 19,90 euro per maand, Alice Comfort internet en bellen kost 29,90 euro per maand. Dit zijn dezelfde tarieven die tot vandaag golden voor de maandcontracten.
Wie vanaf nu een Alice maandcontract afsluit, is vijf euro per maand meer kwijt. Door een jaarcontract af te sluiten, 'bespaart' men dus minimaal 60,- euro op jaarbasis.

Alice VIP-Service
De maanden maart en april staan in het teken van de Alice VIP-Service. Deze overstapservice zorgt ervoor dat de klant naadloos wordt aangesloten. Alle zorgen worden uit handen genomen door Alice en u wordt perfect begeleid in het aansluitproces.
Belangrijk onderdeel van deze service is een voordeel dat op kan lopen tot 125,- euro bij een jaarcontract. In dit geval worden de administratiekosten van 24,90 euro niet in rekening gebracht en ook de kosten voor een eventueel benodigde nieuwe lijn van 99,90 euro worden niet doorberekend.

Exclusief aanbod op Breedbandwinkel.nl
Ter introductie van het nieuwe Alice aanbod ontvang u bij bestelling van een Alice Easy of Comfort abonnement gratis een waardebon van 40,- euro te besteden op Dixons.nl.
Let op, deze aanbieding is alleen geldig indien u direct via Breedbandwinkel.nl bestelt.

door Bron: Alice, 90.033 keer gelezen