Waarom hier bestellen?

Als grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv kunnen wij het verschil maken.
Waarom u beter bij ons kunt bestellen, leest u op deze pagina.

 • Cashback

  Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, tv en bellen. Hierdoor kunnen wij bij de providers het hoogste inkoopvoordeel bedingen dat wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.

  €19cashback

  U ontvangt via Breedbandwinkel altijd minimaal € 19,- cashback op uw rekening. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.

 • Laagste prijsgarantie

  Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. En als u uw bestelde abonnement achteraf ergens anders goedkoper ziet, dan betalen wij u het verschil zelfs dubbel terug!

 • Gratis overstapservice

  Onze gratis overstapservice neemt u alle rompslomp rond het overstappen uit handen en zorgt ervoor dat u tussentijds niet zonder abonnement komt te zitten. Bovendien zeggen wij onder bepaalde voorwaarden uw huidige abonnement voor u op.

 • Internetgarantie

  Mocht er onverhoopt iets misgaan voordat uw nieuwe abonnement is geactiveerd, dan biedt onze internetgarantie uitkomst. Dit verzekert u ervan dat u niet zonder internet komt te zitten tijdens de overstap- of aansluitperiode. U ontvangt van ons namelijk kosteloos binnen 24 uur een 4G Wifi-apparaat mocht dit nodig zijn.

 • Binnen één dag online

  Snel internet nodig tijdens een verhuizing of heeft op het moment geen internet meer? Kies dan voor 'Binnen één dag online' en ontvang binnen 24 uur een 4G Wifi-apparaat met een databundel van 25, 50 of 75GB.

 • Installatiegarantie

  Breedbandwinkel geeft u de garantie dat uw pakket juist wordt geïnstalleerd: door uzelf, met hulp van de klantenservice van de provider of als dat niet lukt door een monteur op onze kosten.

 • Gratis klantenservice

  Voordat u bestelt of bent aangesloten op uw nieuwe abonnement heeft u vast een aantal vragen. Wij zijn telefonisch gratis bereikbaar en staan direct voor u klaar. U kunt ons doordeweeks iedere dag tot 20:00 uur bereiken en op zaterdag tussen 10:00 en 17:00.

 • Thuiswinkel Waarborg Keurmerk

  Als enige vergelijkingssite voor internet,tv en bellen mogen wij het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk voeren. Jaarlijks wordt onze website en organisatie hiervoor opnieuw gecertificeerd. Hiermee bieden wij u een extra zekerheid, die u bij een bestelling via de provider zelf niet heeft.

 • Al 558.920 tevreden klanten

  In de ruim 19 jaar dat wij bestaan hebben we reeds 558.920 tevreden klanten aangesloten. Wij doen er alles aan onze klanten tevreden te stellen. Dat ziet u terug in de beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 9.2 geven op Kiyoh.

 • Objectief en onafhankelijk

  Een transparante, eerlijke en dus objectieve weergave is de kracht van een goede vergelijkingssite. Breedbandwinkel.nl is een onafhankelijk bedrijf en bij ons staat altijd het goedkoopste abonnement bovenaan. Dit zijn de totale abonnementskosten per jaar, inclusief eventuele eenmalige kosten van de provider en min eventuele korting en cashback. Uiteraard geven wij ook alle overige informatie zo compleet en objectief mogelijk weer.

 • Compleet

  Breedbandwinkel.nl heeft met totaal 561 abonnementen het meest complete aanbod van de negen grootste landelijke providers. Van al deze abonnementen bieden wij de meest uitgebreide specificaties. Inclusief gegevens die u op de website van de provider zelf niet kunt vinden.

 • 14 Dagen bedenktijd

  Mocht u toch niet de juiste keuze hebben gemaakt, dan is annuleren geen probleem. Binnen 14 dagen na aanvraag kunt u uw bestelling altijd annuleren.
  Voor zakelijke abonnementen of wanneer is gekozen voor versnelde levering kunnen afwijkende termijnen gelden.

 • Veilig

  Voor de gehele website maken wij gebruik van een versleutelde en beveiligde verbinding (EV-SSL, uitgebreid gevalideerd SSL-certificaat). Bovendien worden wij jaarlijks onderworpen aan een grondig veiligheidsonderzoek vanuit de onafhankelijke Thuiswinkel Waarborg organisatie. Dit garandeert dat onze website veilig en betrouwbaar is.

Vergelijk de beste aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?