Ziggo verhoogt snelheid en komt met nieuwe pakketten

Telecomgigant Ziggo verhoogt per 2 oktober gratis de snelheid van haar Complete en Max pakketten voor alle bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast introduceert Ziggo nieuwe pakketten met internet, bellen en kabel TV zonder losse ontvanger.

De downloadsnelheid van Internet Complete gaat per 2 oktober van 150 naar 200 Mb en bij Internet Max van 300 naar 400 Mb. De uploadsnelheid wordt ook opgehoogd naar respectievelijk 20 en 40 Mb. De tarieven van deze pakketten blijven ongewijzigd.
Wanneer na 2 oktober het modem opnieuw wordt opgestart is de nieuwe snelheid actief. Voor klanten die het modem niet zelf opnieuw opstarten voert Ziggo de snelheidsverhoging gedurende oktober gefaseerd door.

Hiernaast introduceert Ziggo nieuwe alles-in-1 pakketten met internet, bellen en (digitale) kabel TV zonder losse tv-ontvanger. Indien het tv-toestel geschikt is voor digitale kabelontvangst (DVB-C) kunnen de basiszenders inclusief Ziggo Sport in digitale kwaliteit worden bekeken. Ook kan men tv kijken via de Ziggo Go app voor tablets en smartphones of de Ziggo Go website.
Deze pakketten zijn interessant voor klanten die geen behoefte hebben aan een losse ontvanger of weinig tv kijken, maar bijvoorbeeld gebruikmaken van Netflix of andere online tv diensten.

De pakketten zijn nog niet te bestellen via de website van Ziggo, maar kunnen wel al worden aangevraagd via Breedbandwinkel.nl.

Benieuwd wat Ziggo te bieden heeft op uw adres? Bekijk het direct met behulp van onze postcodecheck:


door Bron: Ziggo, 16.003 keer gelezen