XS4ALL introduceert XXL Mailbox

Internetgebruikers lopen steeds vaker aan tegen een volle mailbox. In plaats van 20 MB krijgen XS4ALL abonnees die een spamfilter gebruiken een mailbox van 500 MB, de grootste mailbox die momenteel door een Nederlandse provider aangeboden wordt. Volgens XS4ALL voldoet de traditionele opslaglimiet van internetaanbieders niet meer aan de wensen van de huidige internetter. Door het groeiend aantal ADSL aansluitingen - en een intensieve uitwisseling van foto's, presentaties en andere grote attachments via e-mail - hebben internetters behoefte aan meer opslagcapaciteit bij hun provider.

De uitbreiding van 20 naar 500 MB betekent dat 5 mailboxen gezamenlijk 2,5 GB aan opslagruimte bieden. Abonnees kunnen zo gemakkelijk berichten met grote bestanden ontvangen en bewaren. Zij hoeven hun mailbox minder vaak op te schonen en kunnen hun mail langer op de veilige mailserver van XS4ALL laten staan. Het voordeel van een mailarchief bij XS4ALL is dat abonnees altijd bij hun e-mail kunnen: thuis en op kantoor, onderweg met een mobiele telefoon of PDA en vanuit een internetcafe.

XS4ALL biedt deze service kosteloos aan abonnees die zich beveiligen met een spamfilter en op die manier indirect schijfruimte besparen. XS4ALL ziet graag dat abonnees zich actief beveiligen en wil daar op deze manier iets tegenover zetten. In de strijd tegen spam heeft XS4ALL een zeer effectief filter ontwikkeld, het XS4ALL Spamfilter, dat bepaalde spamkenmerken in de berichten controleert. Ook abonnees die zelf een spamfilter samenstellen komen in aanmerking voor de grote mailboxen. Het vergroten van de mailboxen gaat enkele dagen in beslag nemen.

Veelgestelde vragen over de XXL mailbox
Voor het activeren van spamfilters gaat u naar het
XS4ALL Service Centre.

door Bron: XS4ALL, 54.649 keer gelezen