XS4ALL focust op glasvezel en komt met nieuwe pakketten

Op 3 juli introduceert telecomprovider XS4ALL een nieuw portfolio. De provider lanceert nieuwe pakketten en trekt de glasvezelpakketten gelijk met DSL. Ook verlaagt XS4ALL enkele tarieven.

Glasvezel als standaard
XS4ALL abonnementen op glasvezel hebben vanaf 3 juli dezelfde tarieven als op het DSL-netwerk. Wanneer op een adres glasvezel beschikbaar is, zal XS4ALL standaard de glasvezel-variant leveren, waarbij de upload- en downloadsnelheid gelijk zal zijn. Heeft men geen glasvezelaansluiting, dan wordt het ADSL- of VDSL-pakket geleverd.
Bestaande XS4ALL klanten kunnen kosteloos de overstap gaan maken naar glasvezel indien beschikbaar op het adres.

Naamswijzigingen
Behalve de focus op glasvezel past XS4ALL ook de namen aan van het huidige portfolio. Compact (tot 20Mb) en Smart (tot 50Mb) gaan de huidige pakketten vervangen. Daarnaast introduceert XS4ALL nu ook een 100Mb abonnement over VDSL en een 500Mb glasvezelabonnement onder de naam 'Pro'.

Prijsverlagingen
XS4ALL heeft de tariefswijzigingen door verhoging van het BTW-tarief in 2012 nu naar beneden afgerond en gaat wederom met ronde tarieven werken. Per 3 juli zijn de nieuwe XS4ALL pakketten via Breedbandwinkel.nl verkrijgbaar.

door Bron: XS4ALL, 29.974 keer gelezen