Wanadoo nu Orange met spectaculaire acties

Vanaf vandaag gaat Wanadoo verder onder de naam Orange. Onder het motto 'life's better together' wordt het samengaan ondermeer gevierd met spectaculaire aanbiedingen op internet- en telefoniegebied.

Na de bekendmaking van deze naamswijziging in Frankrijk en Groot-Britannie op 31 mei jl., wordt vandaag ook in Nederland het nieuwe Orange aangekondigd. Een gevolg hiervan is dat de naam van internet provider Wanadoo in Nederland vandaag verandert in Orange. Zowel Wanadoo als Orange zijn merken van de France Telecom Group. De ontwikkeling betekent dat Orange wereldwijd het merk wordt waaronder de France Telecom Group internet en mobiele en vaste communicatie gaat aanbieden.

Open wereld met open communicatie
'Met het samensmelten van al onze activiteiten onder één merk willen wij consumenten een open wereld met open communicatie bieden. Een nieuwe wereld zonder technologische barrieres waarin consumenten kunnen communiceren waar en wanneer zij dat maar willen,' zegt Yves Gauthier, CEO van Orange Nederland. 'Orange wil het consumenten makkelijk maken de nieuwe digitale wereld te ontdekken en wij willen voor hen nieuwe mogelijkheden openen waarmee zij hun leven kunnen verrijken.'