Wanadoo komt met firewall en anti-virus

Internetaanbieder Wanadoo Nederland biedt haar abonnees vanaf vandaag een compleet pakket beveiligingsproducten voor veiliger internetgebruik. Met Wanadoo PC Firewall en Wanadoo PC Antivirus kunnen Wanadoo-abonnees de computer onder andere beschermen tegen hackers, virussen, wormen en trojaanse paarden.

Daarnaast biedt Wanadoo Parental Control ouders een content-filter om te voorkomen dat kinderen toegang krijgen tot websites met informatie die niet voor jeugdigen is bestemd.
De complexiteit en verscheidenheid van virussen nemen toe. Er is een toename van het aantal spamberichten en hackers bedenken steeds slimmere manieren voor het ontfutselen van persoonlijke gegevens. Dit vergroot de bezorgdheid van internetgebruikers. Met de nieuwe beveiligingsdiensten speelt Wanadoo in op de groeiende behoefte om onbekommerd te internetten in een veilige computeromgeving voor het hele gezin.

De Nederlandstalige software is te downloaden via de Wanadoo-site. Voor PC Firewall geldt een abonnementsprijs van € 1,95 per maand. Voor PC Antivirus en Parental Control geldt een maandelijkse abonnementsprijs van € 2,95, zo laat de provider in een persbericht weten.

door Bron: Security, 47.049 keer gelezen