UPC start 2012 met sterke cijfers

Kabelaar UPC kent een sterk begin van 2012. Het bedrijf heeft met een groei van 42.000 nieuwe abonnementen een totaal omzet van 236,9 miljoen euro geboekt. Dat is een stijging van van 4,45% ten opzichte van het eerste kwartaal van 2011.

UPC heeft de afgelopen maanden niet stilgestaan qua ontwikkeling en ook in de toekomst zal UPC zich blijven innoveren en ontwikkelen om de concurrentie met glasvezel internet aanbieders aan te gaan.

Mobiel internet
UPC heeft in februari dit jaar mobiel internet geïntroduceerd voor consumenten. Er zijn twee varianten die UPC aanbiedt, de consument kan kiezen voor een databundel of betalen voor het gebruik. Consumenten die een alles-in-één pakket afnemen bij UPC kunnen kiezen voor mobiel internet zonder maandelijkse kosten en krijgen iedere maand een gratis bundel van 50 MB.

Digitale televisie
Op het gebied van digitale televisie heeft de kabelaar ook niet stilgezeten. UPC heeft verschillende Video on Demand diensten toegevoegd. Zo zijn Ketnet Gemist en de mogelijkheid om de volgende aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden te zien enkele voorbeelden.

Nieuwe mediabox
UPC heeft de lang verwachte levering van de Horizon Mediabox uitgesteld. Deze mediabox maakt het o.a. mogelijk om op tablet en smartphone televisie te kijken en daarnaast worden alle computers en andere multimedia-apparatuur in de huiselijke omgeving met elkaar verbonden. De verwachting was dat deze nieuwe mediabox begin 2012 geleverd zou worden. Liberty Global, het Amerikaanse Mediabedrijf dat eigenaar is van UPC Nederland, heeft wel een nieuwe datum bekend gemaakt. De Horizon Mediabox komt het derde kwartaal van 2012 in Nederland op de markt.

door Bron: UPC, 43.710 keer gelezen