UPC introduceert het Op Maat Pakket

UPC introduceert het UPC Op Maat Pakket. Klanten kunnen vanaf deze week hun eigen combinatie van internet, telefonie en digitale televisie samenstellen. Met dit aanbod wil UPC klantgemak vergroten en inspelen op het toenemende mediagebruik. Internetdiensten in het pakket hebben daarom de hoogst mogelijke down- en uploadsnelheden. De goedkoopste dienst binnen het gekozen pakket is gratis.

Steeds meer mensen willen zelf combinatiepakketten bestaande uit internet, telefonie en televisie samenstellen. UPC speelt hierop in met de UPC Op Maat Pakketten. Met dit aanbod komt UPC ook tegemoet aan het intensievere mediagebruik bij de consument.

"Niet alleen speelt televisie een prominente rol in de mediaconsumptie, maar ook wordt er veel gevergd van internetsnelheden. Mensen delen steeds meer multimediabestanden zoals foto's, films, muziek en games. En vergeet niet het gebruik van populaire diensten als YouTube. Uploaden wordt dus steeds belangrijker voor de consument. Wij reageren op deze ontwikkeling. Daarom heeft het goedkoopste en meest eenvoudige UPC Op Maat Pakket sowieso al ongekende snelheden van 10 Mbps download en 1,5 Mbps upload," aldus Paul van Doorne, directeur marketing bij UPC.

Het UPC Op Maat Pakket biedt drie internetsnelheden. Deze zijn 10 Mbps down / 1,5 Mbps up, 16 Mbps down / 2 Mbps up en voor de veeleisende Internetgebruiker 24 Mbps down / 2,5 Mbps up. Klanten combineren hun internetdienst naar keuze met een van de drie telefoniediensten van UPC: Bellen Standaard, Bellen Avond & Weekend of Bellen Onbeperkt. Om het Op Maat Pakket rond te maken, biedt UPC de keuze uit drie soorten digitale televisie uit haar huidige aanbod: Digitale TV Royaal, Digitale TV Starter met DVR en Royaal met DVR.

door Bron: UPC, 58.533 keer gelezen