UPC gaat verder waar ADSL ophoudt

Per vandaag doet UPC de breedbandmarkt op zijn grondvesten schudden met een geheel nieuw portfolio gebaseerd op Fiber Power Internet. Voordelige Fiber Power snelheden van 25 Mb tot 120 Mb zijn nu de standaard geworden bij UPC.

UPC is het eerste telecombedrijf in Europa dat een dergelijk superieur internetportfolio kan aanbieden aan iedereen die een UPC-internetaansluiting heeft of kan krijgen (2,6 miljoen huishoudens). Het vernieuwde portfolio is structureel sneller dan ADSL en biedt daarmee meer dan alleen een lage prijs. Hiermee zet UPC een nieuwe standaard voor de Nederlandse markt.

Met internetsnelheden van 5 Mbps tot 120 Mbps tegen tarieven van € 18,- tot € 70,- voorziet UPC haar klanten in hun groeiende behoefte aan betrouwbare, snelle verbindingen voor zowel downloaden als uploaden. Klanten hebben steeds meer behoefte aan meer bandbreedte vanwege het toenemende gebruik van multimedia-applicaties, zoals foto's, films, muziek en games.

Ook introduceert UPC een nieuw telefonieabonnement: Bellen Onbeperkt + Europa voor onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in Nederland en voor 10 cent per gesprek naar alle vaste nummers in de overige 31 EU-landen, inclusief Turkije.

UPC's huidige internetklanten gaan direct al van de hoge internetsnelheden profiteren. Zij kunnen overstappen op een internetverbinding die drie tot zes keer zo snel is als een jaar eerder, voor hetzelfde tarief dat zij momenteel betalen.

door Bron: UPC, 60.768 keer gelezen