UPC biedt Extreme klanten 24 Mbit/s

UPC Nederland biedt zijn klanten het snelste kabelabonnement van Nederland. Vanaf vijf februari verhoogt het kabel- en mediabedrijf de downloadsnelheid van haar UPC Internet Extreme abonnement naar 24 megabit per seconde (Mbps). De uploadsnelheid gaat omhoog tot 2,5 Mbps. Hiermee is de upload en download sneller dan ADSL. Klanten betalen niets extra's en hoeven niets te doen voor de omschakeling.

De nieuwe snelheden worden vandaag doorgevoerd en gelden voor alle huidige en nieuwe UPC Internet Extreme klanten. De huidige Internet Extreme gebruikers zijn via een ludieke wijze op de hoogte gebracht dat hun downloadsnelheid van 20 naar 24 Mbps en hun uploadsnelheid van 2 naar 2,5 Mbps gaat.

Klanten hoeven niets aan de instellingen van hun apparatuur te veranderen om gebruik te maken van de hogere snelheden. Aan de prijs van het abonnement verandert evenmin iets. Deze blijft 59.95 euro per maand inclusief vaste telefonie Freetime. Hiermee kunnen klanten vanaf 19.00 uur en in het weekend onbeperkt bellen naar vaste telefoonnummers in Nederland.

Gebruikers eisen steeds meer van het Internet. UPC komt met het verhogen van de snelheden hieraan tegemoet.

door Bron: UPC, 61.197 keer gelezen