Uitbreiding UPC Fiber Power-gebied

Inmiddels kunnen meer dan 1,4 miljoen huishoudens in het verzorgingsgebied van UPC gebruik maken van UPC Fiber Power Internet met snelheden van 60 en 120 Mb.

Vorige week is Fiber Power Internet beschikbaar geworden in diverse gemeenten in de provincies Gelderland, Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland. In totaal is Fiber Power Internet voor 208.000 extra huishoudens beschikbaar geworden.
Vandaag zijn daar nog eens 65.000 huishoudens aan toegevoegd in Friesland en Ridderkerk.

UPC realiseert hiermee sneller dan haar concurrenten een toekomstvast netwerk door gebruik te maken van innovatieve technologie en haar verregaand verglaasde infrastructuur. Door snelheden te bieden die nu al hoger zijn dan die van de Nederlandse glasvezelprojecten, maakt UPC per direct nieuwe diensten beschikbaar voor iedereen.

Om Fiber Power Internet te kunnen bieden zijn geen graafwerkzaamheden nodig en hoeven de straten en tuinen niet open. UPC-abonnees die willen profiteren van de grote snelheden die Fiber Power Internet te bieden heeft, hebben alleen een nieuw kabelmodem nodig. Het resultaat liegt er echter niet om: UPC Fiber Power Internet biedt downloadsnelheden die tot vijf maal sneller zijn dan ADSL en zelfs hoger liggen dan de snelheden die momenteel in Nederland door aanbieders van glasvezelnetwerken worden aangeboden.

De komende weken staan weer een aantal nieuwe gebieden op de planning. Via de postcodecheck op Breedbandwinkel.nl is de beschikbaarheid van Fiber Power te controleren.

door Bron: UPC, 66.406 keer gelezen