Telfort wijzigt tarieven internet en interactieve TV

Telecomprovider Telfort heeft vandaag haar tarieven aangepast. De meeste abonnementstarieven zijn met een euro gestegen, alleen Internet Extra tot 50Mb is 4 euro per maand goedkoper geworden.

De prijs van het Interactieve TV abonnement wordt met 50 cent verhoogd naar 12,50 euro per maand. Hiermee wordt het tarief gelijkgetrokken met Interactieve TV van KPN.
De losse internetabonnementen Instap en Standaard worden een euro duurder per maand. Deze gaan respectievelijk 18,50 en 21 euro per maand kosten.
Het snelste Extra abonnement met een snelheid van 50Mb wordt daarentegen 4 euro per maand goedkoper. Hiermee is dit abonnement slechts 5 euro duurder dan het Standaard abonnement met 30Mb.

De prijswijzigingen bij Interactieve TV en de losse internetabonnementen hebben ook invloed op de Alles-in-1 pakketten van Telfort. Het goedkoopste Alles-in-1 Instap pakket wordt nu 33,50 euro per maand bij gebruik van één interactieve ontvanger.

Verder wordt de prijs van het PC-beveiliging Totaal pakket verhoogd van 4 naar 5 euro per maand en gaat sportzender Sport1 vanaf 7 juli 15 euro per maand kosten in plaatst van de huidige 12,50 euro per maand.

De prijswijzigingen hebben vooralsnog geen invloed op de glasvezelabonnementen van Telfort. Ook voor bestaande klanten blijft Telfort de oude tarieven hanteren. Alleen indien een bestaande klant het abonnement verlengt of Interactieve TV bijbestelt zijn de nieuwe prijzen van toepassing.

door Bron: Telfort, 40.162 keer gelezen