Telfort verlaagt prijzen glasvezelpakketten

Telecomprovider Telfort heeft een flinke wijziging doorgevoerd in haar glasvezelaanbod. Zo zijn de prijzen verlaagd en is het aantal pakketten teruggeschroefd van acht naar in totaal vier abonnementen. Hierbij zijn de losse internet en tv pakketten komen te vervallen.

Het glasvezelaanbod van Telfort bestaat nu uit twee internet en bellen pakketten en twee alles-in-1 pakketten. Verkrijgbaar in de snelheden 50Mb/s en 100 Mb/s.
De internet en tv abonnementen worden vanaf heden dus niet meer verkocht. Wel kan de klant kiezen om bij een alles-in-1 pakket het telefoonnummer uit te zetten, dit heeft echter geen invloed op de abonnementskosten.

Behalve dat het aanbod kleiner is geworden, heeft Telfort ook haar prijzen verlaagd. Telfort Glasvezel Internet en Bellen 100 Mb kost nu 47,50 euro per maand in plaats van 50,00 euro per maand.
Telfort Alles-in-1 50 Mb is 5 euro goedkoper geworden en kost nu 45,00 euro per maand. De 100 Mb variant van het Alles-in-1 pakket is maar liefst 7,50 euro goedkoper geworden en is nu 52,50 euro per maand.

door Bron: Telfort, 36.761 keer gelezen