Telfort introduceert Interactieve TV voor bestaande internetklanten

Telfort introduceert Interactieve TV. Na een succesvolle pilot is deze nieuwe dienst vanaf vandaag beschikbaar voor alle internetklanten van Telfort. Interactieve TV van Telfort is een uitgebreide dienst met meer dan 50 populaire TV- en radiozenders. In navolging op deze introductie voor internetklanten, zal Telfort later dit jaar haar aanbod verder uitbreiden met 'Alles-in-1' pakketten. Hierdoor wordt het in de toekomst voor nieuwe klanten mogelijk om in één keer over te stappen op televisie, internet en bellen van Telfort.

Compleet aanbod
Het basispakket van Interactieve TV bevat 55 populaire TV-zenders en 90 radiozenders. Telfortklanten ontvangen nu als introductieaanbod gratis een TV-ontvanger met ingebouwde harddisk recorder in bruikleen waarmee tot 200 uur programma's kunnen worden opgenomen. Daarnaast is het mogelijk om live TV te pauzeren en 'Programma Gemist' te bekijken van Nederland 1, 2 en 3. Met 'Videotheek Thuis' huren klanten via de afstandsbediening ruim 2000 films, tv-series, tekenfilms, documentaires en cabaretshows.
Als extra service kunnen Telfortklanten tijdelijk gebruikmaken van gratis installatie via een monteur. Het huidige basispakket is tevens uit te breiden met extra zenderpakketten (Pluspakket, Eredivisie Live, Sport1, Kidspakket) die via de online omgeving 'Mijn Telfort' naar behoeven maandelijks aan- en uitgezet kunnen worden.

Primeur voor bestaande internetklanten
Martine Husmann, Manager Marketing Internet bij Telfort, legt uit: "Onze internetklanten geven al geruime tijd aan dat ze graag hun abonnement willen uitbreiden met televisie. Zo hebben ze internet, televisie en bellen bij Telfort, dat vinden ze wel zo gemakkelijk en voordelig. Wij gunnen onze trouwe klanten de primeur en zijn dan ook blij dat wij hen vanaf vandaag Interactieve TV kunnen aanbieden." Ze vervolgt: "De komende tijd bekijken we hoe Interactieve TV onze klanten bevalt. In de tussentijd werken we hard om een compleet 'Alles-in-1' pakket te realiseren, zodat het in de toekomst voor iedereen mogelijk is om in één keer televisie, internet en bellen bij Telfort onder te brengen. Dat is wel zo voordelig."

door 44.398 keer gelezen