Telfort breidt Interactieve TV uit met HD en Opnemen Pakket

Sinds Telfort afgelopen jaar Interactieve TV introduceerde heeft de ontwikkeling niet stil gestaan. Zo is het sinds kort mogelijk gebruik te maken van Interactieve TV Online om via de computer, iPad of tablet live TV te kijken. Telfort introduceert in april nog meer vernieuwingen.

10 meest populaire Nederlandse zenders in HD-kwaliteit
In navolging van KPN biedt Telfort vanaf volgende maand de 10 meest populaire Nederlandse zenders standaard aan in HD-kwaliteit.

Mogelijkheid tot 2e Interactieve TV ontvanger
Tot op heden was het mogelijk slechts één Interactieve TV ontvanger te bestellen bij uw Telfort abonnement. Voor overige TV's kon u gebruikmaken van Digitenne.
Vanaf april wordt het mogelijk een tweede Interactieve TV ontvanger bij te bestellen. Op uw tweede TV-toestel in huis kunt u dan ook volledig uw interactieve abonnement benutten.

Invoering van het nieuwe 'Opnemen pakket'
Het opnemen van televisieprogramma's was al mogelijk met de standaard meegeleverde harddiskrecorder. Telfort introduceert nu het 'Opnemen pakket'. Met deze dienst kunt u meerdere programma's tegelijk opnemen via het netwerk van Telfort. De opnames worden in dit geval dus niet meer opgeslagen op het apparaat zelf. Bijkomend voordeel is dat u de gemaakte opnames ook op een tweede Interactieve TV ontvanger terug kunt kijken.
Opnames kunt u op afstand via een computer, iPad of Android tablet instellen. In een later stadium voegt Telfort deze mogelijkheid ook toe aan smartphones.

Het nieuwe 'Opnemen pakket' wordt het eerste jaar gratis aangeboden aan bestaande Interactieve TV klanten. Na het eerste jaar (vanaf april 2013) kost het 5 euro extra per maand. Telfort klanten ontvangen een brief over deze wijzigingen.

door Bron: Telfort, 50.700 keer gelezen