T-Mobile lanceert TV App abonnement zonder decoder

T-Mobile lanceert TV App abonnement zonder decoder

T-Mobile heeft vandaag de interactieve tv-abonnementen aangepast. Vanaf nu kunnen klanten er ook voor kiezen om de tv-diensten alleen in combinatie met een app, speciaal voor smart tv’s bestellen. Het is dus niet meer verplicht om een tv-ontvanger bij het abonnement af te nemen. Met de introductie van de TV App wil T-Mobile klanten nog meer vrijheid geven over de manier van tv kijken.

Het grootste voordeel van de TV App, zonder decoder, is de abonnementsprijs. Die is met 12,50 euro per maand twee en een halve euro voordeliger dan het standaard interactieve TV abonnement.

Nog niet voor alle smart tv’s
Op dit moment is de T-Mobile TV App geschikt voor gebruik op vrijwel alle Sony en Philips smart tv's en de slimme televisies van Samsung die na 2016 op de markt gekomen zijn. Daarnaast werkt de app ook op de 4K versie van de Apple TV, mediaspelers met Android TV (vanaf versie 8) en de Google Chromecast 2020 met Google TV. Volgens T-Mobile dekt de comptabiliteit van de nieuwe app op dit moment 50 tot 60 procent van de totale tv-markt.

Klanten die kiezen voor een abonnement zonder tv-ontvanger met de T-Mobile TV App kunnen de app op maximaal vijf tv's of mediaspelers registreren. Kijken kan op maximaal vier tv's of mediaspelers gelijktijdig. Voorwaarde is wel dat alle apparaten een vaste internetverbinding, uiteraard van T-Mobile, hebben. De T-Mobile TV App is dus niet geschikt om onderweg TV te kijken, op smartphone, tablet of laptop. Hiervoor kan de bestaande T-Mobile TV Anywhere App gebruikt worden.

Nu zes maanden korting
Per vandaag is ook de promotie voor nieuwe klanten die kiezen voor een Internet en TV abonnement aangepast, met of zonder decoder. T-Mobile biedt nu gedurende de eerste zes maanden een korting van 10 euro. Hierdoor kost de Interactieve TV met de TV App de eerste 6 maanden slechts 2,50 euro per maand.

Na afloop van de introductiekorting betalen klanten die kiezen voor de T-Mobile TV App, zonder tv-ontvanger, 42,50 euro per maand. Voor het Internet en TV abonnement mét tv-ontvanger blijft de prijs na zes maanden hetzelfde als nu; 45,00 euro per maand.

door 6.618 keer gelezen