Super Cadeauweken bij Online met gratis Apple AirPods

Super Cadeauweken bij Online met gratis Apple AirPods

Online pakt deze week groots uit tijdens de Super Cadeauweken. Nieuwe klanten van Online kunnen kiezen uit gratis Apple AirPods, een extra Wifi-punt, gratis 4K mediaspeler of een cashback tot 70,00 euro. Ook ontvangt men de eerste 6 maanden korting op het abonnement en worden geen aansluitkosten in rekening gebracht.

Tijdens de Online Super Cadeauweken kunnen nieuwe klanten kiezen uit drie cadeau's of een cashback van maar liefst 70,00 euro. Wat de cadeau's exact inhouden lees je hieronder.

Gratis Apple AirPods
De Apple AirPods 2 t.w.v. € 128,95 zijn draadloze oortjes/earbuds die zorgen voor supergoed geluid en maximaal gebruiksgemak door middel van Siri en touch-bediening.
De oortjes hebben een uitstekende accuduur van 5 uur en met behulp van de oplaadcase zelfs tot 24 uur totaal.
De Apple AirPods 2 worden geleverd met de reguliere (niet-draadloos oplaadbare) case en USB lightning-kabel. De oplaadstekker is niet inbegrepen.
Ook te gebruiken i.c.m. Android telefoons en tablets, maar dan zonder functionaliteit van virtuele assistent Siri.

Gratis Zyxel Wifi-punt
Het Zyxel Wifi-punt WAP 6807 t.w.v. € 89,95 is een Wifi-versterker die eenvoudig kan worden gekoppeld aan het Zyxel modem (VMG8825-T50) dat je bij het Online abonnement ontvangt.
Wanneer met elkaar gekoppeld, zorgen het modem en het Zyxel Wifi-punt tezamen voor naadloze onderlinge communicatie. Daardoor heb je altijd het sterkste Wifi-signaal als je door het huis beweegt en valt de verbinding nooit weg.
Doorgaans is één extra Wifi-punt voldoende. Er kunnen maximaal 3 Wifi-punten worden verbonden met het modem. Deze zijn tegen meerprijs los verkrijgbaar.

Gratis Xiaomi Mi Box S
De Xiaomi Mi Box S t.w.v. € 69,99 is een 4K Ultra HD streaming-mediaspeler met ingebouwde Google Assistant en Chromecast.
Via de Mi Box S heb je toegang tot de Interactieve TV App van Online. Dit betekent dat je deze mediaspeler ook kunt gebruiken als tv-ontvanger bij een tweede tv, of wanneer je geen Smart tv hebt die de TV App ondersteunt. Je hebt hiernaast ook toegang tot duizenden andere apps en diensten zoals Netflix, YouTube en Spotify.
De Xiaomi mediaspeler beschikt over Android 8.1, 2 GB geheugen, 8 GB aan opslag, Wifi en Bluetooth. De Mi Box S is eenvoudig aan te sluiten op je tv via de meegeleverde HDMI kabel en bekabeld of draadloos via Wifi op je internetverbinding.

Cashback tot 70,00 euro
Geen interesse in een van de cadeau's? Dan kun je ook kiezen voor een cashback van maar liefst 70,00 euro wanneer je kiest voor een abonnement inclusief interactieve tv. Ook op glasvezel zónder tv geldt een cashback, in dit geval bedraagt de cashback 60,00 euro.

Benieuwd wat Online op jouw adres te bieden heeft? Doe de postcodecheck en je ziet het direct:


door 5.443 keer gelezen