Speeddaten met Alice

Internetaanbieder Alice geeft aan haar klanten en iedereen die geinteresseerd is in de producten en diensten van Alice de mogelijkheid te speeddaten met topmodel en actrice Vanessa Hessler, het gezicht van Alice. Het speeddaten zal plaatsvinden op 27 juni tijdens de komende Alice TT Assen, waarvan Alice hoofdsponsor is.

Speeddaten is een moderne interactieve manier om doelbewust en snel tot een keuze te komen en een nieuwe relatie aan te gaan. Wilfried Gradus, Manager Marketing & Sales Alice Nederland: "Met het speeddaten willen we op een ludieke manier consumenten de gelegenheid geven kennis te maken met Alice en tevens met het gezicht van ons merk, Vanessa Hessler. Het feit dat we dit op het circuit van TT Assen doen en ons internet product razendsnel is, past heel goed bij de term speeddaten. Je zou kunnen zeggen dat we hiermee een nieuwe definitie van speeddaten introduceren: speeddaten met Alice."

Gradus vervolgt: "Speeddaten met Alice past tevens in onze doelstelling de interactie met de klant te versterken en ons merk nog persoonlijker te maken. Alice heeft heel duidelijk een eigen gezicht en is onderscheidend in de Nederlandse markt. We willen de merkbeleving en merkloyaliteit vergroten door meer interactie met onze klanten. Binnen enkele maanden komen we met de "World of Alice", een programma dat de klant gaat helpen in zijn persoonlijke communicatieve leven. De "World of Alice" versterkt de interactie met de klant en hiermee willen we de merkloyaliteit vergroten en de churn verlagen."

Alice gezicht Vanessa Hessler, topmodel en actrice, komt speciaal voor de Alice TT Assen naar Nederland. De internetserviceprovider geeft haar klanten en andere belangstellenden een kans het topmodel en actrice in levenden lijve te ontmoeten.

door Bron: Alice, 51.851 keer gelezen