Snelste internet nu ook beschikbaar in grote delen Zuid-Holland

UPC Fiber Power Internet, het snelste internetproduct van Nederland, is vanaf vandaag beschikbaar in grote delen van het verzorgingsgebied van kabel- en mediabedrijf UPC in Zuid-Holland-Zuid. UPC biedt per direct ruim 200.000 huishoudens in onder meer de gemeenten Barendrecht, Brielle, Hellevoetsluis, Papendrecht, Sliedrecht, Spijkenisse en Zwijndrecht toegang tot downloadsnelheden van 60 en 120 Mbps. Via de postcodecheck op Breedbandwinkel.nl kunt u nagaan of Fiber Power Internet op uw adres beschikbaar is.

UPC is het eerste Europese kabelbedrijf dat snelheden van 60 en 120 Mbps kan bieden. Met deze downloadsnelheden is Fiber Power tot vijf maal sneller dan ADSL. Deze snelheden liggen zelfs hoger dan die momenteel in Nederland via glasvezelnetwerken worden aangeboden. Er zijn geen graafwerkzaamheden nodig om deze snelheden te kunnen bieden en straten en tuinen hoeven niet open.

Alle UPC-klanten in Zuid-Holland-Zuid die willen profiteren van de grote snelheden van Fiber Power Internet, hebben slechts een nieuw kabelmodem nodig. Die krijgen zij in bruikleen nadat zij een Fiber Power-abonnement hebben afgesloten via Breedbandwinkel.nl.

Fiber Power Internet draagt bij aan de ontwikkeling van veel nieuwe diensten, onder andere op het gebied van hoge-kwaliteit video en streaming media, zo verwacht UPC. Ook sociaal-maatschappelijke toepassingen zoals onderwijs, telewerken, beveiliging en zorg-op-afstand vereisen een stabiele, betrouwbare verbinding met een hoge capaciteit, die voor iedereen in de gemeenschap bereikbaar moet zijn.

Momenteel kunnen al meer dan twee miljoen huishoudens in het verzorgingsgebied van UPC profiteren van Fiber Power Internet. Nog deze zomer zal UPC dit internetproduct met snelheden van 60 en 120 Mbps in haar hele verzorgingsgebied hebben geïntroduceerd. Met de introductie van Fiber Power Internet bevestigt UPC dat haar kabelnetwerk tot een van de meest geavanceerde netwerken van Europa behoort.

door Bron: UPC, 57.826 keer gelezen