Scarlet wijzigt naam in Stipte

Telecombedrijf Scarlet heet voortaan Stipte. Scarlet werd in 2008 door de Belgische telecomreus Belgacom overgenomen en kwam vervolgens eerder dit jaar in handen van directeur Mathijs Kamp. Hij leidt de complete koers- en naamswijziging die van de prijsvechter een aanbieder van interactieve kwaliteitsdiensten moet maken.

Vorige maand introduceerde Stipte al interactieve tv in nagenoeg heel Nederland. Opvallend hierbij was de keuze alle mogelijke 122 zenders standaard in het basispakket op te nemen.
"Met onze nieuwe pakketten en de VIP-installatie onderscheidt Stipte zich duidelijk in de markt. Wij vinden het niet meer van deze tijd om bij een abonnement op voorhand te moeten kiezen welke zenders je wilt kijken. Daarom hebben wij álle zenders in het basispakket gestopt.", zegt Mathijs Kamp.

Stipte biedt nu complete pakketten waarbij ontzorging centraal staat. De combinatiepakketten van Stipte zijn uitgebreid met een zogeheten VIP-installatie, die door gecertificeerde monteurs thuis bij de klant worden uitgevoerd. Kamp: "De kwaliteit en snelheid van internet en thuisnetwerken laat dikwijls te wensen over, vooral omdat de installatie door de consument ondeugdelijk is uitgevoerd. Om dat te voorkomen hebben wij de VIP-installatie geïntroduceerd, waarbij een gecertificeerde monteur de installatie thuis komt verzorgen. Hij sluit niet alleen de modem aan maar regelt ook de bekabeling, de plaatsing van de TV, de instellingen etc. en vertrekt pas wanneer alles perfect functioneert."

door Bron: Stipte, 27.529 keer gelezen