RTL Gemist nu ook bij Interactieve TV van KPN

Sinds kort is RTL Gemist beschikbaar bij interactieve TV van KPN. Met de toevoeging van RTL Gemist kan een grote selectie programma's van RTL 4, 5, 7 en 8 tot tien dagen na uitzending op televisie worden bekeken.

RTL Gemist is onderdeel van het totaalpakket 'Programma Gemist' waarbij consumenten meerdere uitzendingen van diverse omroepen on demand kunnen terugkijken. Voor bestaande en nieuwe Interactieve TV klanten die het Pluspakket afnemen van KPN is het mogelijk om zonder extra kosten gebruik te maken van deze service. Daarnaast bevat het Pluspakket uitzending Gemist voor de zenders Nederland 1, 2 en 3 en Net 5, SBS6 en Veronica.

Albert Vergeer, Directeur TV van KPN: "We vinden het van groot belang dat we onze klanten op elk vlak een zo breed mogelijk aanbod bieden met onze TV-diensten. We zijn dan ook blij dat de gemiste programma's van RTL nu met een druk op de knop door consumenten opgevraagd kunnen worden". Ook RTL is enthousiast over de samenwerking: "RTL Gemist is online enorm populair. We vinden het dan ook fantastisch dat we onze kwalitatieve dienst nu ook via Interactieve TV van KPN kunnen aanbieden", aldus Arno Otto, Managing Director Digital Media van RTL Nederland.

Voor Interactieve TV is het noodzakelijk om internet van KPN te hebben. De kosten voor het basispakket Interactieve TV zijn € 10,- per maand. Het Pluspakket met 42 extra zenders en Programma Gemist tot 10 dagen terug kost € 10,- per maand extra.

door Bron: KPN, 53.550 keer gelezen