RTL Gemist nu ook beschikbaar bij Ziggo

Vanaf vandaag is RTL Gemist ook beschikbaar via het digitale televisie netwerk van Ziggo. Eerder deze maand startte kabelaanbieder UPC ook met het doorgeven van deze dienst. Via RTL Gemist kan een grote selectie programma's van RTL 4, 5, 7 en 8 tot tien dagen terug worden bekeken.

RTL Gemist is bij Ziggo onderdeel van een totaalpakket met uitzendingen van diverse omroepen onder de verzamelnaam 'Net Gemist'. Ziggo-klanten met een digitaal pakket kunnen zich op maandbasis abonneren op deze dienst.

Marcel Nijhoff, commercieel directeur van Ziggo, is enthousiast over het feit dat RTL Gemist nu ook voor Ziggo-abonnees beschikbaar is: "Onze klanten willen steeds vaker programma's bekijken op het moment dat het hun uitkomt. RTL Gemist biedt die mogelijkheid voor een groot aantal RTL-programma's en is daarom een zeer belangrijk onderdeel van ons aanbod."
Ook Arno Otto, Managing Director Digital Media van RTL Nederland, is verheugd over de samenwerking met Ziggo: "De programma's die wij via RTL Gemist aanbieden, kunnen eenvoudig via de Ziggo-afstandbediening worden opgevraagd. Wij zijn ervan overtuigd dat onze programma's een verrijking vormen van Ziggo's 'Net Gemist'-platform."

door Bron: Ziggo, 57.636 keer gelezen