Prijsverhogingen bij UPC door Horizon mediabox

Kabelaar UPC heeft haar meeste pakketten in prijs verhoogd. UPC heeft besloten om bij twee van de drie alles-in-1 pakketten de Horizon Mediabox standaard te leveren. Door dit besluit zijn deze pakketten direct 5,00 euro per maand duurder geworden.

Doordat nu standaard de Horizon Mediabox wordt geleverd, is de vrije keus voor klanten dan ook per 1 april te komen vervallen. Voorheen kon de klant kiezen voor een 'normale' Mediabox, een CI+ insteekkaart of - voor 5 euro extra - de Horizon Mediabox.
Ook wanneer klanten kiezen voor een tweede ontvanger is de keuze beperkt. Zo is de Mediabox met harddisk niet meer verkrijgbaar en kan ook de CI+ insteekkaart niet meer standaard worden gekozen.

Behalve de alles-in-1 pakketten, zijn ook de 2-in-1 pakketten onder handen genomen. Ook hier zijn de Power en Extra Power pakketten verhoogd met 5,00 euro en is de Horizon Mediabox de standaard ontvanger geworden.

De losse internet abonnementen van de kabelaar hebben ook een prijsverhoging gekregen. Het Bellen Onbeperkt Altijd pakket is tevens verhoogd, dit aanvullende abonnement kost nu 15,00 euro per maand in plaats van 14,00 euro per maand.

door Bron: UPC, 29.722 keer gelezen