Orange ADSL Family beste koop volgens Consumentengids

Behalve dat het internetgebruik in Nederland steeds meer oprukt neemt ook de snelheid van internetverbindingen verder toe. De gemiddelde downloadsnelheid nam in 2006 toe met 53 procent. Over twee jaar genomen bedroeg die snelheidstoename liefst 133 procent.

Een belangrijk aandeel hierin heeft de opmars van ADSL+ abonnementen, waarbij Orange in 2005 als eerste ADSL2+ in Nederland voor consumenten introduceerde.
Orange behoort tot de aanbieders van ADSL met het hoogste aandeel abonnees met een gemiddelde downloadsnelheid van 8 Mbit/s of meer.
In de Consumentengids januari 2007 wordt Orange ADSL Family beste koop genoemd voor breedbandabonnementen van 8 Mbit/s of meer dankzij de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Internet meer in trek en steeds sneller
Internet is in Nederland het snelst groeiend medium. Onder volwassenen is het internetgebruik in vijf jaar verdubbeld. Dat komt nu neer op bijna vier uur per week computeren, waarvan het grootste deel is gewijd aan internetten. Onder tieners is internet qua tijdbesteding ongeveer even populair als de televisie.
In 2006 had de grootste groep internetters een breedbandabonnement met een gemiddelde snelheid van 4 Mbit/s of minder. Ruim 13 procent beschikte over een verbinding met een snelheid van 8 Mbit/s of meer.

Orange ADSL Family
Orange ADSL Family is gebaseerd op het eigen ADSL2+ netwerk van Orange. Het pakket biedt downloadsnelheden tot 20 Mbit/s. De prijsstelling van € 23,95 per maand maakt Orange ADSL Family gunstig voor veeleisende gebruikers die veel online zijn en onbeperkt willen genieten van legaal downloaden van games, films en muziek.
Het benoemen van Orange ADSL Family als beste koop volgt op twee eerdere soortgelijke benoemingen van de Consumentengids voor internetabonnementen van Orange. In januari 2006 voor goedkoopste internetabonnement voor zware gebruikers en in september 2005 voor het goedkoopste gecombineerde telefonie- en internetabonnement voor de 'veelbeller'.

door Bron: Orange, 62.376 keer gelezen