Online videodienst Pathe Thuis succesvol

In de afgelopen twaalf maanden hebben 125.000 unieke gebruikers van Pathé Thuis maar liefst 1,3 miljoen online films bekeken. Hiermee is de introductie van deze nieuwe Video on Demand-dienst met recht een succes te noemen.

In tegenstelling tot Video on Demand diensten van interactieve TV-providers als Ziggo, UPC en KPN zijn de films van Pathé Thuis door iedereen te bekijken en het aanbod is inmiddels uitgebreid tot bijna 1.000 films. De meest bestelde films waren Drive (mannen) en Crazy Stupid Love (vrouwen). Via Pathé Thuis kunnen klanten ook nieuwe films zien die in Nederland geen of een beperkte bioscooprelease hebben gehad. Daarnaast zijn de meeste films ook beschikbaar in HD-kwaliteit.

Pathé Thuis is op steeds meer internettelevisieplatformen van diverse TV-fabrikanten verkrijgbaar. Zo heeft bijvoorbeeld de gebruiker van Smart TV-modellen van LG, Philips en Samsung directe toegang tot Pathé Thuis. Naast gebruik op laptop en PC zal Pathé Thuis het komende jaar ook zijn weg vinden naar de iPad- en Android-tablet en de spelconsole Xbox 360. Over de intrede van 3D-films -dat wel al als zoekfilter vermeld staat- doet het bedrijf vooralsnog geen mededelingen.

door Bron: TotaalTV, 45.096 keer gelezen