Inflatiecorrectie per augustus voor Oxxio klanten

Inflatiecorrectie per augustus voor Oxxio klanten

Met ingang van 1 augustus past Oxxio een inflatiecorrectie toe op haar internet, tv en telefonie abonnementen. De prijsverhoging die daarmee gemoeid gaat bedraagt 2,6 procent en zal gelden voor alle abonnementen die vóór 30 april 2020 geactiveerd zijn.

De prijsverhoging, zo meldt Oxxio, geldt niet voor de extra verbruikskosten die gemaakt worden zoals het huren van films of bellen. Per 1 augustus gaat het internet only abonnement van Oxxio 34,83 euro per maand kosten, dit komt neer op een prijsstijging van 0,88 euro. Voor het alles-in-1 abonnement komt de verhoging neer op 1,26 euro per maand. Klanten krijgen automatisch bericht over de prijsverhoging.

Hogere actiekortingen voor nieuwe klanten
Voor nieuwe klanten heeft Oxxio met ingang van 7 juli de actiekorting op VDSL abonnementen met 10 euro per maand verhoogd. Wie kiest voor een internet only abonnement krijgt de eerste zes maanden een korting van 17,50 euro op de abonnementskosten.
Klanten die kiezen voor een internet en tv of alles-in-1 abonnement krijgen de eerste zes maanden 20,00 euro korting. Voor nieuwe klanten gelden wel aansluitkosten van 30,00 euro, tenzij klanten al energieklant zijn.

Klanten met een internet en tv of alles-in-1 abonnement die ook energie van de provider afnemen kunnen bovendien genieten van extra combivoordeel. Een korting van 2,50 euro per maand op de abonnementskosten, of een van de gratis extra pakketten. Voor internet only klanten geldt alleen de combikorting van 2,50 euro per maand.