Eredivisie Live vanaf augustus FOX Sports Eredivisie

De website van Eredivisie Live is per 1 juli omgezet naar FOX Sports. Dit is de eerste publieke stap van Eredivisie Media & Marketing in de re-branding van Eredivisie Live naar FOX Sports. Op 1 augustus zal het betaalkanaal daadwerkelijk FOX Sports Eredivisie gaan heten.

Het aantal zenders op FOX Sports Eredivisie zal terug worden gebracht van 4 naar 3. Deze komen voor de verschillende digitale tv-aanbieders in HD-kwaliteit beschikbaar.

Behalve dat het aantal zenders wordt teruggebracht, zullen er nog een aantal wijzigingen worden doorgevoerd. Op FOX Sports Eredivisie kijkt men behalve naar de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie ook naar de Jupiler League, de KNVB beker en de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Europa League. Een abonnement op FOX Sports Eredivisie zal rond de 18 euro per maand gaan kosten.

FOX heeft tevens de uitzendrechten voor de Engelse Premier League en de Italiaanse Serie A gekocht. Deze competities waren tot op heden via de betaalzender Sport1 te zien, maar hier zullen ze dus verdwijnen naar de zender FOX Sports International. Een abonnement op FOX Sports International gaat rond de 12 euro kosten. Een combi-abonnement op beide kanalen heeft een adviesprijs van ongeveer 25 euro. De prijzen kunnen per digitale tv-aanbieder verschillen.

door Bron: Voetbal International, 47.014 keer gelezen