E-mail virusfilters vanaf 1 januari gratis bij XS4ALL

Vanaf 1 januari zijn de e-mail VirusFilters van XS4ALL inbegrepen bij alle inbel-, ADSL- en webhosting-abonnementen. Abonnees hoeven niet meer te betalen voor deze extra service. XS4ALL heeft hiertoe besloten vanwege de toegenomen overlast van virussen die zich via e-mail verspreiden.

De VirusFilters scannen alle inkomende e-mail op de servers van XS4ALL, dus nog voordat de e-mail binnenkomt bij de gebruikers. Daardoor wordt voor abonnees het risico van het ontvangen van besmette e-mailberichten vrijwel uitgesloten. Abonnees die gebruik willen maken van de VirusFilters, kunnen deze activeren via het Service Centre op https://service.xs4all.nl

XS4ALL is van mening dat internetgebruikers ook een eigen verantwoordelijkheid hebben voor de beveiliging van hun computer(s). Op de helpdeskpagina's biedt XS4ALL uitgebreide informatie om systemen beter te beveiligen. Voor abonnees biedt XS4ALL naast de VirusFilters ook een uitstekende firewall en gerenommeerde anti-virus software. Via het Service Centre kunnen XS4ALL-abonnees deze beveiligingssoftware kosteloos downloaden.

Meer informatie:
Over de e-mail VirusFilters
Over virussen in het algemeen

door Bron: XS4ALL, 54.926 keer gelezen