Casema introduceert de Film Portal

Sinds 4 februari kunnen abonnees en niet-abonnees van Casema via hun PC films en documentaires bestellen en bekijken. Kabelbedrijf Casema 'opent' dan haar digitale videotheek de Film Portal voor het publiek. De Film Portal is de volgende stap in Casema's strategie om elke soort video en audio op elk moment en op elk beeldscherm in huis, beschikbaar te stellen.

De Film Portal is de nieuwe digitale videotheek van Casema, waar iedereen met een breedbandaansluiting films kan opvragen en direct kan bekijken. Op dit moment zijn zo'n 350 titels beschikbaar. Eind februari stelt Casema een groot aantal nieuwe topfilms (blockbusters) beschikbaar en maandelijks voegt het bedrijf nieuwe films toe. De films zijn beschikbaar voor iedereen in Nederland met een breedbandaansluiting. Casema internetklanten krijgen de eerste film gratis!

Hoe werkt het?
De gebruiker kan heel eenvoudig gratis een trailer van een film bekijken en vervolgens de film bestellen. Er zijn momenteel twee snelheden beschikbaar; 600Kbps en 1Mbps. Beide snelheden leveren een kwaliteit die die van televisie benadert.
De films zijn direct opvraagbaar en worden uitgespeeld onmiddellijk na betaling. De klant krijgt een licentie om de film 48 uur lang op zijn PC te bekijken en kan zelf bepalen welke betaalmethode hij of zij wenst; via SMS, creditcard of via internetbankieren. De prijs voor een film bedraagt minimaal € 1,99 en maximaal € 4,99.

door Bron: Coax, 70.142 keer gelezen