CanalDigitaal introduceert nieuwe HD abonnementen

Uit onderzoek onlangs gepubliceerd door INTOMART GfK blijkt dat eind 2009 meer dan 70% van de meest gebruikte TV toestellen in Nederlandse huishoudens geschikt zal zijn voor HDTV ontvangst. Ook de trend naar steeds grotere beeldschermen zet door: in 2009 is meer dan 70% van de verkochte nieuwe TV's van een beeldformaat van 30" of groter. Het belang van een hoogwaardige HD digitale TV aansluiting voor consumenten neemt hiermee toe.

Digitale televisie aanbieder CanalDigitaal haakt in op deze trend door op 1 april twee compleet vernieuwde digitale TV abonnementen te introduceren met standaard HDTV ontvangst inbegrepen. De overstap naar HD televisieontvangst komt met de nieuwe abonnementen van CanalDigitaal onder de magische grens van 100 euro. Daarnaast maakt CanalDigitaal de overstap naar digitaal TV kijken in HD kwaliteit een stuk gemakkelijker met de gratis installatieservice.

"Stel je voor, thuis heerlijk op je platte TV kijken naar programma's met een beeld- en geluidskwaliteit zoals je deze nog nooit eerder gezien hebt, wel 5x scherper dan analoog" aldus Rene Tensen, commercieel directeur bij CanalDigitaal. "Het gemak en de extreem lage kosten waarmee je nu de ultieme TV beleving in huis kunt halen is een kentering in de Nederlandse TV markt".

De abonnementen zijn verkrijgbaar in twee varianten: het FamilieHD-pakket waarin extra veel zenders voor kinderen zijn opgenomen en het EntertainmentHD-pakket waarin daarnaast extra aandacht is voor sport en erotiek. Met het FamilieHD- en EntertainmentHD-pakket zijn zo'n 400 digitale TV zenders te ontvangen uit Nederland en de rest van Europa.

door Bron: CanalDigitaal, 86.923 keer gelezen