Breedbandwinkel.nl wederom favoriete vergelijkingssite

Breedbandwinkel.nl is wederom de favoriete vergelijkingssite gebleken onder 200 respondenten die zich oriënteren op een internet, bellen en tv abonnement. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die onafhankelijk onderzoeksbureau WUA! in juni uitvoerde.

Naast diverse vergelijkingssites zijn ook de websites van de aanbieders zelf in het onderzoek opgenomen. Ziggo.nl is hierbij als beste uit de bus gekomen, gevolgd door KPN.com.

Van alle respondenten die Breedbandwinkel.nl hebben gevonden in hun zoektocht, verkiest maar liefst 23,1% hiervan Breedbandwinkel.nl tot favoriete website om het abonnement daadwerkelijk te bestellen.
Van alle andere gevonden websites, waaronder die van KPN, Telfort, UPC, Tele2, XS4ALL en Online scoorde alleen Ziggo.nl hoger met 32,7%.

Voor het onderzoek nodigde WUA! 200 respondenten tussen de 25 en 65 jaar uit. De deelnemers kregen de opdracht op het internet op zoek te gaan naar een internet, bellen en tv pakket. Tijdens het online onderzoek gaven de respondenten in totaal 1000 beoordelingen. De zoektocht en de opgedane indrukken werden door WUA! vastgelegd en gebruikt om de verschillende scores te berekenen.