Breedbandwinkel bestaat 15 jaar en trakteert

Breedbandwinkel bestaat 15 jaar en trakteert

Internetvergelijker Breedbandwinkel bestaat deze maand vijftien jaar en pakt groots uit met de hoogste cashback ooit: 150 euro voor iedere vijftiende klant. Alle andere klanten ontvangen tot en met 15 oktober minimaal 15 euro cashback.

Het begon allemaal in het jaar 2000 met de lancering van videosite Speedexperience. Een contentsite met leuke video's, links, een forum en tips en trucs voor de toen net opkomende snelle internetverbindingen.
Drie jaar later is de site hernoemd naar Breedbandpagina en werd zustersite Breedbandwinkel gestart wegens behoefte aan een goede vergelijker voor internetabonnementen. Providers als Het Net, Planet Internet, Tiscali en Wanadoo maakten bij lancering onderdeel uit van het aanbod. De providers van destijds zijn ondertussen niet meer onder deze namen actief. Het Net en Planet Internet zijn opgegaan in KPN, Tiscali in Telfort en Wanadoo is nu provider Online.nl. Zo hebben er in vijftien jaar tijd flink wat verschuivingen plaatsgevonden.

Ondertussen heeft Breedbandwinkel zich ontwikkeld tot dé specialist en grootste vergelijkingssite op het gebied van internet, tv en bellen. Miljoenen bezoekers zijn voorzien van een eerlijk vergelijk en bijna 400.000 klanten zijn via Breedbandwinkel aangesloten bij de provider van hun keuze.
De opgedane kennis, de postcodecheck en achterliggende systemen worden ondertussen ook door vele andere partijen gebruikt. Bekende vergelijkingssites, bespaar- en consumentenplatformen, maar ook telecomwinkels bij u om de hoek maken gebruik van de dienstverlening van Breedbandwinkel. Ook al bestelt u elders, de kans is groot dat uw bestelling uiteindelijk door Breedbandwinkel wordt afgehandeld.

Het vijftienjarig bestaan wordt tot en met 15 oktober uitgebreid gevierd. Alle klanten ontvangen in deze periode minimaal 15 euro cashback bij iedere bestelling en elke vijftiende klant ontvangt maar liefst 150 euro cashback. Profiteer ook van ons vijftienjarig bestaan en vergelijk direct wat er op uw adres beschikbaar is:


door 4.997 keer gelezen