100.000ste klant voor Telfort Internet

Telfort internet is de grens van 100.000 internetabonnees gepasseerd. Gisteren ontving Jolanda van der Voorn uit Vleuten als 100.000e nieuwe klant bij Telfort internet een cheque ter waarde van een jaar lang gratis supersnel internet tot 20Mb.

Telfort internet groeit hard. Binnen een jaar werd de mijlpaal van 100.000 nieuwe klanten bereikt. Begin april sloot Telfort nog de 50.000ste klant aan op haar netwerk. Daarmee is Telfort een van de snelste groeiers op de markt van internetaanbieders. Vooral starters die voorheen internet hadden via de kabel stappen over naar Telfort. Volgens Robin Clements, Directeur Telfort Internet, komt de snelle groei door de scherpe vaste lage prijs en de relatief hoge snelheid tot 20 Mb die Telfort biedt. "Uit onze cijfers komt naar voren dat meer dan de helft van onze klanten niet eerder een breedbandaansluiting had. Ik denk dat de groei nog hoger zou zijn geweest als niet zoveel klanten vast zouden zitten aan hun contract met hun kabelaar."

Als later dit jaar de overstapdrempels wegvallen verwacht Telfort nog meer overstappers te verwelkomen. Clements: "Sommige kabelaars profiteren nu nog van het feit dat hun contracten stilzwijgend worden verlengd en dus niet tussentijds kunnen worden opgezegd. Daar komt echter binnenkort door een wetswijziging verandering in. Ik verwacht dat veel Nederlanders dan opnieuw gaan rekenen en overstappen op internet via ADSL", aldus Clements.

door Bron: Telfort, 76.810 keer gelezen