Wanneer je na de postcodecheck je keuze hebt gemaakt, kun je snel en veilig het abonnement via onze website bestellen. Dit bestelproces bestaat uit slechts een aantal eenvoudige stappen.

Persoonlijke gegevens
Wij vragen naar je gegevens zoals je naam en adres. Op dit adres wordt het abonnement geleverd. Belangrijk is dat je je telefoonnummer opgeeft, zo kunnen wij indien er onduidelijkheden zijn direct contact met je opnemen.
Ook vragen wij naar je bankgegevens, dit aangezien alle providers standaard gebruikmaken van automatische incasso. Je ontvangt geen facturen van Breedbandwinkel, maar van de provider waarvan je een abonnement hebt besteld.

Oplevering
Vervolgens vragen wij je naar je huidige situatie en kun je aangegeven of je bijvoorbeeld gebruik wil maken de overstapservice, nummerbehoud en wat de gewenste leverdatum is.

Voorwaarden en afronden
Als laatste vragen wij je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van zowel de provider als van Breedbandwinkel. Ook bieden wij je hier de mogelijkheid eventuele opmerkingen te vermelden die van belang zijn voor je bestelling.

Bevestiging van je bestelling
Na je bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging. Hierin vind je alle informatie over oplevering van het abonnement en hoe je bijvoorbeeld je aanvraag kunt annuleren.