XS4ALL vergroot mailboxen en schijfruimte abonnees

XS4ALL komt met een forse verhoging van de opslaglimieten voor al haar abonnees. De mailboxen worden verdubbeld van 500 MB naar 1 GB, en de standaard schijfruimte gaat van 200 naar 500 MB. De provider komt hiermee tegemoet aan de groeiende wens van internetters om al hun mail, inclusief grotere bestanden, centraal op te slaan.

Het grote voordeel van de online opslag bij XS4ALL is dat abonnees altijd en overal bij hun mail kunnen: thuis en op kantoor, onderweg in een internetcafe en ook met een mobiele telefoon of PDA. Met de uitbreiding van de schijfruimte kunnen abonnees nog makkelijker een website met grote bestanden zoals video's en een foto-album publiceren.

Abonnees kunnen daarnaast voor hun e-mail gebruik maken van IMAP, waarbij e-mail op de servers van XS4ALL blijft staan, inclusief de verzonden berichten. Met IMAP beschikken abonnees op elke locatie over een gesynchroniseerde versie van hun mail.

De nieuwe opslaglimieten zijn voor alle XS4ALL-abonnees automatisch doorgevoerd en gelden vanaf vandaag. De vergroting van de mailboxen wordt aangeboden aan abonnees die in het Service Centre het Spamfilter hebben aangezet. Dankzij het Spamfilter besparen zij indirect schijfruimte.

door Bron: XS4ALL, 51.693 keer gelezen