XS4ALL neemt abonnees van Cistron over

Internetprovider XS4ALL maakt bekend de klanten van Cistron over te nemen.

De ruim 5000 klanten van Cistron kunnen met onmiddelijke ingang gebruik maken van de diensten van XS4ALL, maar kunnen zolang zij wensen gebruik blijven maken van bijvoorbeeld hun Cistron e-mailadressen.
Ook aan de verbinding zelf verandert niets. Nog tot minstens 1 november 2005 blijven deze abonnees via BBned en BabyXL/Tiscali verbonden, dit gegarandeerd zonder tariefsverhogingen. Wel wordt met ingang van 1 november gestopt met het verkopen van nieuwe abonnementen via deze netwerken.

Cistron is tot deze stap gekomen omdat het volgens oprichter Danny ter Haar niet haalbaar bleek om voor slechts 5000 klanten grote investeringen te doen. Ter vergelijking, XS4ALL stelt ruim 185.000 klanten te hebben, verdeeld over de particuliere en zakelijke markt.
Volgens ter Haar was XS4ALL het aangewezen bedrijf om de klanten over te nemen, en zal het 'heavy user' karakter van veel klanten niet uit het oog worden verloren.
Volgens de veelgestelde vragen is het voorstelbaar dat klanten er qua datalimiet op vooruit gaan, waar Cistron gebruik maakte van vaste limieten maakt XS4ALL bij een aantal abonnementen gebruik van een 'fair use policy'.

Meer informatie op: http://www.xs4all.nl/cistron/

door Bron: Tweakers, 51.920 keer gelezen